Sajtókapcsolat

Aligha lehet túlhangsúlyozni az élő, aktív sajtókapcsolatok meglétének jelentőségét. A sajtó munkatársai – és ma már a közösségi média, a blogoszféra nagyobb olvasottságú szereplőit is ide vehetjük – jelentik a közvetítő csatornát cégünk, szervezetünk és a felhasználóink, ügyfeleink között. Az ő segítségükkel, ha úgy tetszik, az ő szűrőjükön keresztül jut el, vagy épp nem jut el a szándékolt üzenet a célközönség számára. Kulcsfontosságú, hogy szervezetünknek kiterjedt, intenzíven működtethető kapcsolati hálója legyen.

Ez nem csupán akkor fontos, amikor épp közlendőnk van a célcsoport számára: olyankor is jól jön a kiegyensúlyozott, együttműködő sajtókapcsolat, ha épp egy szerkesztőség dolgozik olyan anyagon, amihez szakértőként tudunk hozzászólni. Nem is beszélve azokról a helyzetekről, amikor egy-egy negatív hír megjelenése előtt az újságíró – a jó kapcsolat révén – veszi a fáradságot, és már a közlés előtt módot ad nyilatkozattételre, ezen keresztül a negatív üzenet tompítására, irányítására.

A Spindoc rendelkezik Magyarország talán legkiterjedtebb sajtó adatbázisával, és ezek a kapcsolatok rendszeresen bejáratott, élő munkakapcsolatok, nem csupán ismeretlen email címek. Az átfogó sajtóadatbázis lehetővé teszi, hogy megbízóink témáit célzottan juttassuk el a hazai, és a magyar nyelvű külföldi sajtó képviselői számára, akár a legkisebb régiós lapok, portálok, rádiók és televíziók számára is. A Spindoc szakértői a sajtóközlemények hatékony megfogalmazása és célzott kiküldése mellett segítenek sajtó háttérbeszélgetések, sajtótájékoztatók tető alá hozásában, illetve a sajtóval, szerkesztőségekkel történő napi kapcsolattartásban is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot »