Tréning és előadás

A szakmai tudás átadása komoly felelősség mindazok számára, akik már fel vannak vértezve a tapasztalatszerzés útján szerzett tudásanyaggal. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy szakmai tudásunkat szervezeti tréningek formájában, konferencia előadások, szakmai kerekasztal szereplések, illetve hallgatók számára biztosított oktatás keretében adjuk át.

A mindennapi gyakorlatban megszerzett széleskörű, minden helyzetre kiterjedő tapasztalat és a legfrissebb szakirodalmat folyamatosan követő elméleti felkészültség teszi hitelessé szakértőinket a képzések, tréningek, oktatási tevékenység területén is.

A Spindoc csapatának szakértői gyakran foglalkoztatott előadói és trénerei a különböző céges rendezvényeknek, konferenciáknak, workshopoknak. Fő szakterületünk a gyakorlati szimulációkra és elméleti háttérre építő kríziskommunikációs tréning, valamint a legjobb gyakorlatokat és a lehetséges eszköztárakat bemutató személyes márkaépítés (personal brand) előadás, workshop.

Referenciák, idézetek

I was highly impressed by the work of your team and yourself. I would like once again to say that this was the best training of this kind I ever participated in.

Wojciech Krzywicki Communications and Government Relations Manager, BASF Polska

Kornél főnökként nem csak szakmai munkámban segített és támogatott, de személyében odafigyelő és lelkiismeretes szakdolgozat-konzulensre is leltem, aki aztán TDK győztes dolgozatom elkészítésében is irányt mutatott. Elmondhatatlanul sokat tanultam tőle a PR, a kommunikáció és különösen a kríziskezelés tekintetében.

Győri Annamaria Recruitment Specialist - CEE at TRIGO

It was a pleasure to be trained by Kornel and his team. Media / crisis communication training was a great experience thanks to his approach, preparation, lively examples and unexpected but very useful 'out-of-the-box' techniques that can be immediately implemented

Miroslav Brnjak Corporate Communications Manager for Croatia, Serbia and Slovenia at BASF Croatia

Kornel delivered a great crisis communication training, providing us with many "secrets, tips and tricks" of this discipline.

Filip Dvorak Head of Corporate Communications & Government Relations, BASF Central Europe

Kornél és csapata a cégünknél tartott tréninget maximális szakmai felkészültséggel, profizmussal, kedvességgel és humorral támogatta, amelynek eredményeképpen rendkívűl jó hangulatú légkörben sajátíthattuk el a kríziskommunikációs ismereteket. Köszönjük!

Orsolya Bulyáki customer service manager at Raben Group

Vegye fel velünk a kapcsolatot »